Makkelijk te geven

Heerlijk om van te genieten!
pedicure-behandeling

Pedicure basis

€ 37,50Tijdsduur: tot 30 minuten

Een basisbehandeling bestaat uit de volgende stappen: desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, evt. likdoorn(s), kloven, behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels, frezen en polijsten van de nagels, polijsten van de voet, verzorgen van nagels en nagelomgeving, desinfecteren van de voeten, het aanbrengen van een verzorgende voetcrѐme ter afsluiting. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u niet alleen van uw klachten afgeholpen wordt maar dat de behandeling ook voor een ontspanning zorgt!

pedicure-extra-voetmassage

Pedicure Extra

€ 50,00Tijdsduur: tot 45 minuten

De Pedicure Extra is hetzelfde als de basishandeling, maar als extra wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke voetmassage van 15 minuten. Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen voor  je voeten maar voor je hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam. Een voetmassage geeft verzachting en weldaad  voor klachten als spanning, hoofdpijn, slapeloosheid en koude voeten en benen.

voetmassage

Pedicure Luxe

€ 62,00Tijdsduur: 60 minuten

De Pedicure Luxe bestaat uit de volgende stappen: desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, evt. likdoorn(s), kloven, behandelen van schimmelnagels en/of ingroeiende nagels, frezen en polijsten van de nagels, polijsten van de voet, verzorgen van nagels en nagelomgeving, desinfecteren van de voeten en het aanbrengen van een verzorgende voetcrѐme. Als extra wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke voetmassage van 30 minuten.

voet scrub behandeling

Pedicure Scrub

€ 45,00Tijdsduur: 45 minuten

De Pedicure Scrub is hetzelfde als de basishandeling, maar als extra wordt de behandeling afgesloten met een heerlijke voetscrub van 15 minuten. Bij de voetscrub worden de oude huidcellen verwijderd, waardoor u als het ware weer een nieuw velletje krijgt. Uw voeten worden hiermee heerlijk ingemasseerd, welke de bloeddoorstroming bevordert en wat u een aangenaam gevoel geeft.

lilawadi pedicure spa

Pedicure Spa

€ 55,00Tijdsduur: 50 minuten

De pedicure Spa is gelijk aan de pedicure extra, maar inclusief voetscrub, plus masker en een creme-massage. Bij de voetscrub worden de oude huidcellen verwijderd, waardoor u als het ware weer een nieuw velletje krijgt. Uw voeten worden hiermee heerlijk ingemasseerd, welke de bloeddoorstroming bevordert en wat u een aangenaam gevoel geeft.

Een simpele techniek en succes gegarandeerd bij behandeling van: brokkelige mycose nagels (schimmelnagels), stoot nagels, ingroeiende nagels, tunnel nagels, gebroken nagels, psoriasis nagels en splijtnagels. Ook 100 % transparant mogelijk voor de optimale schimmelcontrole, dus ook mogelijk voor mannen.

Pedicure behandeling, waarbij daarna de teennagels worden gelakt met gellak. CND Shellac / Gel Polish is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. CND Shellac is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!).

Hardnekkige likdoorns kunnen worden verwijderd door de hoornlaag weg te schrapen en uiteindelijk ook de eeltpit er uit te snijden met een mesje. Lilawadi beschikt over de ervaring en apparatuur om likdoorns adequaat te behandelen.

Een ingroeiende teennagel komt meestal voor bij de grote teen. De binnen- of buitenrand van de nagel is dan in de huid gegroeid en geeft aanleiding tot irritatie, pijn of een ontsteking. Lilawadi heeft instrumenten en medicamenten om er voor zorgen dat de nagel optimaal glad wordt gemaakt en eventueel dunner gefreesd. Bovendien kan Lilawadi er voor zorgen dat de nagel drukvrij komt te liggen. Verder heeft Lilawadi diverse technieken voorhanden om herhaling van ingroeien te voorkomen.

manicure behandeling

Manicure basis + scrub

€ 35,00Tijdsduur: 30 minuten

Deze behandeling bestaat uit: vijlen van de nagels, nagelbadje met verzorgend tablet, behandeling van de nagelriemen, behandeling van de nagels, handscrub, afsluitende handcrème. Uw nagels zien er weer netjes en verzorgd uit!

cnd manicure spa

Manicure Spa

€ 43,00Tijdsduur: 40 minuten

De manicure Spa is gelijk aan de basisbehandeling manicure, maar inclusief CND scrub, plus masker en een creme-massage.

Voor het verwijderen van uw oude gellak worden ook kosten berekend. U kunt dus kosten besparen door dit van te voren zelf thuis te doen.

Voor het verwijderen van uw oude nagellak worden ook kosten berekend. U kunt dus kosten besparen door dit van te voren zelf thuis te doen.

*Bij elke behandeling wordt € 5,- extra gerekend per 5 minuten extra benodigde behandeltijd.